Dit zijn de eerste acht kandidaten van Expeditie Robinson 2019

Dit zijn de eerste acht kandidaten van Expeditie Robinson 2019
Onder meer Kalvijn, Rob Geus, Dionne Slagter en Frank van der Lende doen mee

Nieuws :

Sinds vandaag zijn er acht deelnemers bekend die met elkaar de strijd aangaan in Expeditie Robinson. Eerder werden al vier namen bekendgemaakt, vandaag is onthuld dat ook Kalvijn, Shary-An Nivillac, Mariana Verkerk en Rob Geus meedoen aan het programma. Bekijk hieronder de hilarische video die Kalvijn maakte over zijn deelname:

Ook Tom Coronel en Thomas Berge binnenkort bekendgemaakt?
Het is geen grote verrassing dat Geus meedoet, hij werd eerder al samen met onder meer dj Frank van der Lende gespot op het vliegveld. Mogelijk wordt binnenkort bekend dat ook Tom Coronel en Thomas Berge gaan survivallen in het RTL-programma. Eerder werden de namen van de eerste vier deelnemers bevestigd: Frank van der Lende, Jaap van Deurzen, Anita Heilker en Dionne Slagter.

Het nieuwe seizoen van Expeditie Robinson is vanaf zondag 1 september te zien bij RTL 4. Vanaf dan kun je de afleveringen van Expeditie Robinson terugkijken via Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Dit zijn de eerste acht kandidaten van Expeditie Robinson 2019 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV