Ajax - PAOK live op tv in voorronde Champions League

Ajax - PAOK live op tv in voorronde Champions League
Return in Amsterdam

Sport :

Op dinsdag 13 augustus speelt Ajax de return tegen PAOK Saloniki in de derde voorronde van de UEFA Champions League. Ziggo Sport en Ziggo Sport Select zenden de wedstrijd in heel Nederland gratis uit op tv.

Samenvatting Ajax - PAOK

Uitgangspositie
Na de 2-2 in Griekenland moet Ajax het in de Johan Cruijff Arena thuis afmaken tegen de kampioen van Griekenland. De uitslag biedt daarvoor een goed perspectief.

Gratis voor iedereen
De wedstrijd Ajax - PAOK is in heel Nederland gratis te zien. Ziggo-abonnees kunnen terecht op Ziggo Sport op kanaal 14. Kijk je tv via een andere tv-aanbieder? Dan is de zender Ziggo Sport Select tijdens de wedstrijd gratis te zien, dus ook zonder abonnement op Ziggo Sport Totaal. Bekijk hier op welk kanaal je Ziggo Sport Select vindt.

Play-offs
Als Ajax PAOK uitschakelt, volgt in de komende weken de laatste voorronde. In de play-offs is APOEL Nicosia of FK Qarabag dan de tegenstander.

Ajax - PAOK Saloniki is dinsdag 13 augustus om 20.30 uur live te zien op Ziggo Sport en Ziggo Sport Select. De voorbeschouwing begint om 20.00 uur. Na afloop is de samenvatting te zien op Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Ajax - PAOK live op tv in voorronde Champions League of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV