Onvergetelijke avonturenfilm Into The Wild te zien op Canvas

Onvergetelijke avonturenfilm Into The Wild te zien op Canvas
Oscargenomineerd meesterwerk van regisseur Sean Penn

Kijktip :

Woensdag 14 augustus zendt Canvas de prachtige en Oscargenomineerde film Into The Wild uit. Maak woensdagavond vrij, want dit mag je niet missen. Dit ware avonturenepos met muziek van Eddie Vedder (leadzanger van de Amerikaanse rockband Pearl Jam) is een film die je nooit meer vergeet.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze nieuwe filmrecensies.

Ultieme vrijheid
Into The Wild vertelt het indrukwekkende verhaal over de jonge avonturier Christopher McCandless die zijn droom achterna jaagt. McCandless is een fascinerend persoon. Christoper is de consumptiemaatschappij meer dan zat, hij walgt van materialisme en de op prestatiedrang gerichte samenleving. Nadat hij is afgestudeerd van de universiteit, geeft hij al zijn spaargeld aan een goed doel, verbrandt zijn contanten en identiteitskaart en met niets meer dan een auto en een rugzak begint hij aan een zwerftocht door de Verenigde Staten. Een reis met tegenslagen, nieuwe mensen en de ultieme vrijheid.

Acteur Emile Hirsch in de film Into The Wild

Dagboek naar film
Christopher McCandless houdt gedurende zijn reis een dagboek bij. Later schrijft Jon Krakauwer een boek op basis van het dagboek, genaamd Into The Wild. In 2007 werd het boek van Jon Krakauwer verfilmd. Naast twee Oscarnominaties won de film vele prijzen. Pure schoonheid brengt deze film over het bijzondere leven van deze held (geweldig gespeeld door acteur Emile Hirsch). Een waanzinnige film waardoor je toch iets anders naar de wereld gaat kijken. Tip: als je niets van het boek of de film weet, is de sensatie van de film nog groter. Een prachtig meesterwerk dat zeker gezien moet worden. Én proost op het leven!

Naast Emile Hirsch (Once Upon a Time ... in Hollywood) en Kristen Stewart (Still Alice) zijn ook Vince Vaughn (Brawl in Cell Block 99) en William Hurt (Avengers: Endgame) te zien in deze film.

Into the Wild is op woensdag 14 augustus om 21:10 uur te zien op Canvas. IMDb-score 8,1.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV