Ziggo Sport zendt de komende weken live-hockey uit

Ziggo Sport zendt de komende weken live-hockey uit
De World Hockey League gaat vandaag van start

Sport

De komende weken is er veel live hockey op tv. Zowel de Nederlandse heren als de dames zullen in actie komen in de World Hockey League.

Vandaag starten de hockey-dames aan het toernooi dat dit jaar in Nieuw-Zeeland wordt gespeeld. Je kunt de wedstrijden de komende weken live volgen via Ziggo Sport. De sportzender zendt de gehele dames-league tot en met 26 november live uit, met speciale aandacht voor het Nederlands Elftal.

Vanaf 1 december gaan de hockey-mannen ook voor de beste plek in die league. Die wedstrijden zullen in India worden gespeeld en ook door Ziggo Sport worden uitgezonden. Het eindresultaat is voor zowel de mannen als de vrouwen belangrijk: de teams kunnen zich hiermee nu al kwalificeren voor de Olympische Zomerspelen van 2020 in Japan.

Wil je weten wanneer hockey op tv is? Elke dag rond 8 uur in de ochtend maakt de GiDS.tv sportredactie een update welke sport er vandaag uitgezonden wordt en hier zal hockey dagelijks ook onderdeel van zijn.

Tags: sport, wedstrijd, japan, india, hockey, nederland, live, zeeland, nieuw-zeeland, world hockey league, olympische zomerspelen, teams, ziggo sport

ACTUELE VIDEO'S Meer video's »


ACTUEEL TV-NIEUWS Meer tv-nieuws »