Top 5 van films met de grootste metamorfoses in de Hollywood-filmgeschiedenis

Top 5 van films met de grootste metamorfoses in de Hollywood-filmgeschiedenis
Van White Chicks, 300 tot Hairspray en meer

Kijktip :

Leuk nieuws voor liefhebbers van de cultklassieker White Chicks. Acteur Terry Crews heeft onthuld dat er een vervolg komt op de vijftien jaar oude eerste film. Goed nieuws en een goede aanleiding om de 5 grootste metamorfoses in de rijke Hollywood-filmgeschiedenis op een rij te zetten.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze nieuwe filmrecensies.

1.Mrs. Doubtfire (1993, IMDb ★ 7,0)
In deze Oscarwinnende comedy speelt Robin Williams vader Daniel. Hij probeert zijn gebroken relatie en gezin te redden door zich te verkleden als oudere vrouw die solliciteert als oppas. Een heerlijke en soms hilarische film met naast Williams ook leuke rollen voor Sally Field en Pierce Brosnan. De nieuwe docu Robin Williams: When the Laughter Stops over zijn tragische dood wordt deze zondag in Amerika uitgezonden. Wanneer deze documentaire in Nederland te zien is, is nog niet bekendgemaakt. Lees hier waar je de film Mrs. Doubtfire nog meer kunt streamen.

2. Monster (2003, IMDb ★ 7,3)
Dit tragische en waargebeurde verhaal gaat over seriemoordenaar Aileen ‘Lee’ Wuornos (Charlize Theron). Ze leeft op straat en onderhoudt zichzelf door middel van straatprostitutie. Een garage als onderkomen ‘huurt’ zij van Thomas (Bruce Dern), die min of meer ook een beetje op haar let. Maar dan ontmoet ze het jonge tienermeisje Selby (Christina Ricci). Een zware maar ijzersterke film waar de enorme transformatie van Theron (15 kilo zwaarder) fenominaal is. Lees hier waar je de film Monster nog meer kunt streamen.

3. Hairspray (2007 ★ 6,7)
In deze remake van de wereldberoemde musical Hairspray is één karakter zeer opvallend aanwezig. Hoofdpersonage Tracy Turnblad's moeder Edna (vertolkt door niemand minder dan John Travolta) was een schot in de roos. Onherkenbaar door een totale metamorfose als een moddervette hysterische moeder, die het allerbeste voor haar kind wil. Deze vrolijke film over dromen is zeker een leuke aanrader met ook rollen voor Michelle Pfeiffer en Zac Efron. Lees hier waar je de film Hairspray nog meer kunt streamen.

4. 300 (2006 ★ 7,7)
De Spartanen versus de Perzische koning Xerxes. De koning die zichzelf als god zag werd in deze bloedige oorlogsfilm vertolkt door Rodrigo Santoro. Hij is onherkenbaar als extravagante kale koning en met veel kettingen en piercings steelt hij absoluut de show als 'bad guy'. Lees hier waar je de film 300 nog meer kunt streamen.

5. White Chicks ★ 5,6)
FBI-agenten Marcus (Marlon Wayans) en Kevin Copeland (Shawn Wayans) gaan voor een undercover-opdracht de verkleedkist en make-up in. Zo worden de zwarte boys veranderd in blanke babes. Voor sommige mensen een zeer flauwe komedie, voor anderen een film om nooit meer te vergeten. Hysterische gebeurtenissen volgen in een grappige film met grote gedaanteverwisselingen. Lees hier waar je de film White Chicks nog meer kunt streamen.

Shawn Wayans en Marlon Wayans in de film White Chicks


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Top 5 van films met de grootste metamorfoses in de Hollywood-filmgeschiedenis of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV