The Repair Shop vanaf 2 september te zien bij RTL 4

The Repair Shop vanaf 2 september te zien bij RTL 4
Gaat Humberto Tan met BBC-hit winnen van SBS?

Nieuws :

The Repair Shop is het gloednieuwe programma dat vanaf 2 september wordt uitgezonden bij RTL 4. Dit programma draait om voorwerpen die beschadigd zijn, maar grote emotionele waarde hebben voor de eigenaar. In het programma worden deze items gerepareerd.

Dierbare objecten
Het programma gaat niet alleen om de restauratie zelf, Humberto Tan gaat in gesprek met de eigenaren. Zij vertellen waarom het zo dierbaar is en wat het voor ze betekent. Zo vertelt het programma de meest uiteenlopende verhalen. Vervolgens gaan vakmensen aan de slag om het voorwerp te herstellen. “Deze metamorfose is echt een lust voor het oog. Tot slot volgt de hereniging van het dierbare object met de eigenaar”, laat Tan in een verklaring weten.

Concurrentie Zo Goed Als Nieuw
The Repair Shop is gebaseerd op een Brits format, het programma was een grote hit op de BBC. The Repair Shop gaat de concurrentie aan met SBS, Talpa komt met Zo Goed Als Nieuw. Dit bijna identieke programma gaat 4 september van start.

The Repair Shop is vanaf maandag 2 september elke week om 21.30 uur te zien op RTL 4.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op The Repair Shop vanaf 2 september te zien bij RTL 4 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV