Nieuw seizoen Say Yes To The Dress Benelux bij TLC}

Nieuw seizoen Say Yes To The Dress Benelux bij TLC
Fred van Leer helpt nieuwe bruiden vanaf 13 augustus

Kijktip :

Say Yes To The Dress Benelux keert vanaf morgen terug op televisie. Op 13 augustus start een gloednieuw seizoen op TLC. In het programma zoeken bruiden naar de perfecte trouwjurk.

Perfecte trouwjurk
De nieuwe serie bestaat uit tien afleveringen van een uur. In Say Yes To The Dress Benelux krijgen de bruiden hulp van Fred van Leer, hij wordt bijgestaan door de stylisten van Koonings The Wedding Palace. Het is vaak niet alleen een uitdaging om een jurk te vinden die de aanstaande bruid geweldig vindt, de aanwezige (vaak kritische) vrienden en familie moeten deze ook nog eens goedkeuren.

‘Zure (schoon)moeders’
“Er wordt veel gelachen, veel gehuild en de zure (schoon)moeders zijn ook van de partij!” verklapt presentator Fred over het nieuwe seizoen. In de eerste aflevering staan meerdere bruiden centraal, en ze zijn totaal verschillend. Voor Samantha wordt een droom werkelijkheid, terwijl de stoere Denise niks heeft met jurken.

Het nieuwe seizoen van Say Yes To The Dress Benelux is vanaf dinsdag 13 augustus wekelijks om 20.30 uur te zien bij TLC.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Nieuw seizoen Say Yes To The Dress Benelux bij TLC of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV