Vanavond op tv: Slot Beruchte gevangenissen, start Say Yes to the Dress

Vanavond op tv: Slot Beruchte gevangenissen, start Say Yes to the Dress
De tv-tips van Gids.tv voor dinsdag 13 augustus

Kijktip :

Vanavond wordt de spannende slotaflevering van Beruchte gevangenissen: Ewout in de cel uitgezonden, waarbij Ewout wordt opgesloten in de gevangenis van de drugsbende van El Chapo. Verder start het nieuwe seizoen van Say Yes to the Dress Benelux met Fred van Leer en het tweede seizoen van Secret Life at the Zoo op SBS 6.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Slot: Beruchte gevangenissen

RTL 5
RTL 5
20:30 uur

In de laatste uitzending van Beruchte gevangenissen: Ewout in de Cel laat Ewout Genemans zich opsluiten in een gevangenis waar leden van drugskartels worden vastgehouden. Aldaar zitten bendeleden van het Sinaloa-kartel, de drugsorganisatie van El Chapo. Ewout eet met de gevangenen en slaapt met hen in een cel.


Terug: Say Yes to the Dress Benelux

TLC
TLC
20:30 uur

Stylist en presentator Fred van Leer keert vanaf vanavond terug met een nieuw seizoen van Say Yes To The Dress Benelux. De afleveringen zijn dit seizoen dubbel zo lang: tien keer een uur. In het nieuwe seizoen passeren alle soorten bruidjes de revue en de entourage mag natuurlijk meekijken én meebeslissen.


Nieuw: Undercover Billionaire

Discovery Channel
Discovery Channel
21:30 uur

Vanavond start het nieuwe programma Undercover Billionaire op de Discovery Channel. Selfmade miljardair Glenn Stearns gaat 90 dagen undercover om iemand die het verdient te helpen het financieel beter te krijgen. De miljardair zorgt dat hij niet herkenbaar is, maakt geen gebruik van zijn netwerk en heeft een 'startkapitaal' van slechts 100 dollar.


Nieuw: Secret Life of the Zoo seizoen 2

SBS 6
SBS 6
21:30 uur

Vanaf vanavond is het tweede seizoen van het realityprogramma Secret Life of the Zoo, over het leven achter de schermen van Chester Zoo, te zien op SBS6. Florence en Nadine, twee van de Grévyzebra's in Chester Zoo, staan op het punt te bevallen. Ondertussen heeft Magnum het wrattenzwijn zijn twee oudste biggen, Dobby en Neville, niet meer in de hand.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Vanavond op tv: Slot Beruchte gevangenissen, start Say Yes to the Dress of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV