Liverpool - Chelsea live op tv in Europese Supercup 2019

Liverpool - Chelsea live op tv in Europese Supercup 2019
Duel tussen winnaars Champions en Europa League

Sport :

Op woensdag 14 augustus spelen Liverpool en Chelsea tegen elkaar in de UEFA Super Cup. De wedstrijd tussen de winnaars van de Champions League en Europa League van het afgelopen seizoen wordt live op tv uitgezonden bij Veronica en Ziggo Sport.

Engelsen
De Supercup is een Engels onderonsje tussen Liverpool en Chelsea. De twee teams nemen het tegen elkaar op in het stadion van Besiktas in Istanbul. De laatste Engelse winnaar van de Europese Supercup was Liverpool in 2005, de laatste keer dat die club de Champions League won tot dit jaar.

Vrouwelijke scheidsrechter
De Supercup wordt geleid door een vrouwelijke scheidsrechter. De Française Stéphanie Frappart is de eerste vrouw die een mannenwedstrijd op het hoogste Europese niveau fluit.

De Europese Supercup Liverpool - Chelsea is woensdag 14 augustus om 21:00 uur te zien op Veronica, Ziggo Sport en Ziggo Sport Select. De voorbeschouwing op Veronica begint om 20.30 uur, bij Ziggo om 20.45 uur.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Liverpool - Chelsea live op tv in Europese Supercup 2019 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV