Zo is Lowlands 2019 te volgen via televisie en internet

Zo is Lowlands 2019 te volgen via televisie en internet
Festival zet Biddinghuizen van 16-18 augustus op z’n kop

Kijktip :

Dit weekend staat in het teken van muziek want Biddinghuizen wordt opgeschud door Lowlands 2019. Mocht je geen kaart hebben bemachtigd voor dit festival, dan is het toch mogelijk om het te volgen. Er staan weer veel grote artiesten op de podia, dus het evenement is dan ook stijf uitverkocht. Dan zit er nog maar een ding op: Lowlands volgen via televisie of internet.

Televisieverslag
Lowlands vindt dit weekend plaats, van 16 tot 18 augustus. Ten eerste kun je een tv-verslag zien op NPO 3, op zaterdag 17 augustus om 20.30 uur. Een week later volgt het tweede deel. Eva Koreman, Sagid Carter en Tim den Besten laten dan de hoogtepunten en nieuwe ontdekkingen zien.

Online
3FM doet uitgebreid verslag van Lowlands en dit kun je dan ook op hun website zien. Liefhebbers moeten ook zeker social media-kanalen van Lowlands in de gaten houden. Op zaterdag- en zondagavond komt 3FM ook met een livestream op Youtube. Als de livestream er is, vind je deze bij Gids.tv.

Grote artiesten treden op
Op Lowlands komen veel grote artiesten optreden uit binnen- en buitenland, zoals Billie Eilish, Franz Ferdinand, Ziggy Marley Ronnie Flex, Willem (Opposites) en De Staat. Daarnaast staat dit festival in het teken van theater, film, comedy, literatuur, straattheater, wetenschap en beeldende kunst.

Lowlands 2019 is zaterdag 17 augustus om 20.30 uur te zien op NPO 3.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zo is Lowlands 2019 te volgen via televisie en internet of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier