Wendy van Dijk terug bij SBS met Flirty Dancing

Wendy van Dijk terug bij SBS met Flirty Dancing
Wendy en Juvat Westendorp koppelen dansende singles

Nieuws :

Wendy van Dijk heeft vandaag haar eerste nieuwe programma bekendgemaakt dat ze bij SBS6 gaat presenteren: Flirty Dancing. De voormalige danseres gaat mensen aan elkaar koppelen die elkaar pas op de dansvloer ontmoeten.

Wendy koppelt dansende singles
In het programma krijgt ze hulp van professionele danser Juvat Westendorp. Ze gaan twee singles klaarstomen voor een liefdesexperiment, door de los van elkaar een choreografie aan te leren. Vervolgens worden de vrijgezellen naar een prachtige locatie in Nederland gebracht, om samen te dansen. Op dat magische moment hebben ze elkaar nog niet gesproken, en het is de vraag of er dan iets opbloeit en ze een vervolgdate willen of niet.

Ook Hart In Aktie terug
Flirty Dancing is het eerste nieuwe programma dat Wendy gaat presenteren sinds haar terugkeer bij SBS6. Eerder werd al bekend dat de presentatrice binnenkort ook weer op deze zender te zien is met ‘oude bekende’ Hart In Aktie.

Flirty Dancing is vanaf 8 september wekelijks om 21.30 uur te zien bij SBS 6. Vanaf dan kun je elke aflevering van Flirty Dancing terugkijken bij Gids.tv.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Wendy van Dijk terug bij SBS met Flirty Dancing of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV