Ook Hugo Kennis en Eva Koreman in Expeditie Robinson 2019

Ook Hugo Kennis en Eva Koreman in Expeditie Robinson 2019
RTL-programma onthult weer zes nieuwe deelnemers

Nieuws :

Er zijn weer zes nieuwe namen die aan het lijstje met deelnemers van Expeditie Robinson 2019 kunnen worden toegevoegd. Zo is vandaag bekend geworden dat drie radiovrouwen meedoen aan het programma: Eva Cleven (FunX), Eva Koreman (3FM) en Fien Vermeulen (Q Music).

Youtuber, sporter en kok
Ook Rijk Hofman is aan de lijst toegevoegd, hij is Youtuber en het jongere broertje van presentator Tim Hofman. TV-kok Hugo Kennis is ook bevestigd als nieuwe ‘Robinsonner’. Daarnaast doet ook handbalster Yvette Broch mee aan het survivalprogramma.

Nieuw seizoen naar RTL4
Eerder werden al diverse namen bevestigd voor Expeditie Robinson 2019, zoals Kalvijn, Rob Geus, Frank van der Lende en Dionne Slagter. Het nieuwe seizoen van het programma verhuist van RTL5 naar RTL4. De presentatie is in handen van Nicolette Kluijver en haar nieuwe collega Kaj Gorgels.

Het nieuwe seizoen van Expeditie Robinson is vanaf zondag 1 september te zien bij RTL 4. Vanaf dan kun je de afleveringen van Expeditie Robinson terugkijken via Gids.tv.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Ook Hugo Kennis en Eva Koreman in Expeditie Robinson 2019 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV