Fajah Lourens, Danny Froger, Ferry Doedens in Helden Door De Modder VIPS

Fajah Lourens, Danny Froger, Ferry Doedens in Helden Door De Modder VIPS
Obstacle run voor goed doel 30 augustus te zien bij SBS6

Kijktip :

Veel bekende Nederlanders hebben zich gemeld voor Helden Door De Modder VIPS. Onder meer Fajah Lourens, Danny Froger en Ferry Doedens gaan in het programma de uitdaging aan om aandacht te vragen voor KNGF Geleidehonden.

Spectaculaire hindernissen als symbool
De BN’ers strijden voor het goede doel en doen hiervoor een Strong Viking Obstacle Run parcours in Spaarnwoude met spectaculaire hindernissen. Deze obstakels staan symbool voor mensen met een visuele, lichamelijke of psychische beperking, die deze elke dag moeten overwinnen. Het programma wordt gepresenteerd door Viktor Brand en Kim-Lian van der Meij.

12 teams met BN’ers
De teams die meedoen aan Helden Door De Modder VIPS zijn Anouk Hoogendijk met Anouk Maas, Brace met Gio John de Wolf met Arjan Verhagen, Ferry Doedens met Pip Pellens, Wietze de Jager met Chris Bergström, Britt Scholte met Moïse Trustfull. Steven Brunswijk met Ayla Guiaux, Yes-R met Jamie Trenité, Danny Froger met Natascha Froger, Jeffrey Wammes met Inge de Bruijn, John de Bever met Sieneke en Fajah Lourens met Chiel Harten.

Helden Door De Modder VIPS is 30 augustus om 20.30 uur te zien bij SBS6.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV