Nieuwe politieserie DNA vanaf 29 augustus te zien bij SBS6

Nieuwe politieserie DNA vanaf 29 augustus te zien bij SBS6
Yolanthe Cabau speelt spannende hoofdrol

Kijktip :

De nieuwe politieserie DNA is vanaf eind deze maand te zien bij SBS6. Deze reeks draait om vrouwelijke rechercheurs die moorden proberen op te lossen en onder anderen Yolanthe Cabau speelt hierin een hoofdrol. DNA wordt vanaf 29 augustus uitgezonden bij SBS6.

Moord, emotie en humor
Moord, doodslag, spanning, emotie en humor zijn de woorden die de serie beschrijven. Loes Haverkort, Yolanthe Cabau, Belinda van der Stoep en Maaike Martens spelen de hoofdrollen. Hun personages proberen elke aflevering een moordzaak op te lossen.

Ook privélevens komen aan bod
De titel is afkomstig van de eerste letters van de achternamen van de personages: (Kate) Daans, (Lara) Noort en (Eliz) Alvero. Niet alleen de moorden staan centraal, de verhaallijnen focussen ook op de privélevens van de dames. De balans tussen werk en privé is een issue en daarnaast komen ze ook voor andere uitdagingen te staan op het gebied van relaties en seks.

De serie DNA is vanaf donderdag 29 augustus wekelijks te zien om 20.30 uur bij SBS6. Je kunt vanaf dan elke aflevering van DNA terugkijken bij Gids.tv.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Nieuwe politieserie DNA vanaf 29 augustus te zien bij SBS6 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV