Vanavond op tv: Elis Ligtlee in Meer dan Goud, docu Charles Manson en meer

Vanavond op tv: Elis Ligtlee in Meer dan Goud, docu Charles Manson en meer
De tv-tips van Gids.tv voor vrijdag 16 augustus

Kijktip :

Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor vrijdag 16 augustus.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Terug: 90 Day Fiancé - Before The 90 Days

TLC
TLC
20:30 uur

Jesse en Darcey zijn terug, maar dit keer niet meer samen. De Nederlandse ondernemer en de Amerikaanse moeder gaan beiden op zoek naar een nieuwe droompartner in het nieuwe seizoen van 90 Day Fiancé: Before The 90 Days. Ook andere stellen hopen de ware gevonden te hebben na hun internationale zoektocht, maar niet alle relaties lopen helemaal gesmeerd.


Slot: De smaak van Joël

NPO 2
NPO 2
21:15 uur

In de laatste aflevering van De smaak van Joël gaat het over het proces van stollen, waarbij vloeibaar voedsel tot stilstand komt. Joël gaat langs bij chocolatier Kees Raat om snoep en chocola te maken. Daarnaast reist hij naar The Fat Duck in Engeland, waar ze stollen hebben verheven tot een kunst met drie Michelin-sterren.


Meer dan Goud: Elis Ligtlee

NPO 1
NPO 1
21:40 uur

In de vierde aflevering van Meer dan Goud neemt baanwielrenster Elis Ligtlee ons mee in haar worstelingen als topsporter en het verdriet dat zij de afgelopen jaren ervaren heeft. De overige deelnemers zijn Hans van Breukelen, Leontien van Moorsel, Kim Lammers, Erben Wennemars en Bas van de Goor. Ze hebben jarenlang alles op het spel gezet om de beste te worden én te blijven.


Docu: Manson - The Lost Tapes

NPO 3
NPO 3
23:15 uur

Vanavond is het eerste deel van de Britse documentaire over de Manson Family, de sekte rond Charles Manson, te zien op NPO 3. Charles Manson, Amerika's meest beruchte crimineel, werd veroordeeld voor de moord op zeven mensen, onder wie actrice Sharon Tate, en hij wordt nog verdacht van meer moorden. Manson leidde een sekte die in de jaren 60 experimenteerde met drugs en seks, en muziek maakte in de valleien net buiten Los Angeles. Voor de liefhebbers van Tarantino's Once Upon a Time... in Hollywood is dit een must-see. In de film speelt de moord op Sharon Tate een bijrol.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Vanavond op tv: Elis Ligtlee in Meer dan Goud, docu Charles Manson en meer of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen