Waar is de Premier League dit seizoen op tv te zien?

Waar is de Premier League dit seizoen op tv te zien?
Op welke zender moet je afstemmen?

Nieuws :

De komende weken starten de meeste buitenlandse competities weer. In bijna elke competitie zijn dit seizoen weer Nederlandse spelers te vinden, wat de competities weer wat interessanter maakt voor de Nederlandse voetbalkijkers. Waar is de Premier League, de Engelse voetbalcompetitie, bijvoorbeeld te bekijken?

De Premier League is dit jaar opnieuw op Ziggo Sport te zien. De meest belangrijke wedstrijden zullen worden uitgezonden op kanaal 14, gratis voor alle Ziggo-klanten. Ook zijn er wedstrijden op Ziggo Sport Voetbal te zien.

Het voetbal in Engeland zelf wisselend op Sky Sports en BT Sports te zien. Beide zenders zijn in Nederland niet te bekijken. De wedstrijden zijn niet op de BBC te zien. De samenvattingen zijn tot 2022 nog op BBC te zien, in het programma Match of the Day.

Premier League
De regerend landskampioen Manchester City heeft ook dit jaar weer de beste papieren om de prijzen te gaan pakken in Engeland. Maar met ploegen als Chelsea, Arsenal, Liverpool, Tottenham Hotspur en Manchester United op volle oorlogssterkte wordt het waarschijnlijk weer uitermate spannend.

Nederlanders
Er is ook genoeg Hollands glorie te zien in de competitie. Maarliefst 61 Nederlandse voetballers spelen op dit moment in Engeland. Bij Liverpool spelen er vier: Virgil van Dijk, Gini Wijnaldum, Ki-Jana Hoever en Sepp van der Berg. En dan heb je nog Timothy Fosu-Mensah mij Manchester United en Marco van Ginkel bij Chelsea.

Bekijk alle samenvattingen van alle belangrijke wedstrijden in ons Premier League-dossier op Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Waar is de Premier League dit seizoen op tv te zien? of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier