Waar is de Spaanse La Liga dit seizoen op tv te zien?

Waar is de Spaanse La Liga dit seizoen op tv te zien?
Op welke zender moeten we afstemmen?

Sport :

De komende weken starten de meeste buitenlandse competities weer. In bijna elke competitie zijn dit seizoen weer Nederlandse spelers te vinden, wat de competities weer wat interessanter maakt voor de Nederlandse voetbalkijkers. Waar is de La Liga, de Spaanse voetbalcompetitie, bijvoorbeeld te bekijken?

De La Liga is dit jaar opnieuw op Ziggo Sport te zien. De meest belangrijke wedstrijden zullen worden uitgezonden op kanaal 14, gratis voor alle Ziggo-klanten. Ook zijn er wedstrijden op Ziggo Sport Voetbal te zien.

De Spaanse wedstrijden worden in Spanje uitgezonden op Movistar en GOL. Beide zenders zijn in Nederland niet te ontvangen. Als je klant bij KPN bent, is er dus geen mogelijkheid om de Premier League gratis en legaal te kijken. Je kunt Ziggo Sport uiteraard wel aanschaffen. Je betaalt dan €14,99 per maand.

La Liga
FC Barcelona is opnieuw de grote favoriet voor het landskampioenschap. De ploeg van Lionel Messi, Luis Suarez, Antoine Griezmann en Frenkie de Jong moet de directe concurrentie van zich af weten te houden. Dat lijken opnieuw de ploegen uit Madrid te worden: Real Madrid (van Zidane) en Atletico Madrid (van Simeone). Daaronder gaan waarschijnlijk Sevilla, Valencia en Real Betis het uitmaken.

Nederlanders
Er spelen dit seizoen 12 Nederlanders in Spanje, waarvan 3 in de La Liga. De meest opvallenden: Frenkie de Jong bij FC Barcelona en Luuk de Jong bij Sevilla. Jasper Cillessen heeft een nieuwe club in Spanje, namelijk Valencia. Hij blijft dus wel in Spanje.

Bekijk alle samenvattingen van alle belangrijke wedstrijden in ons La Liga-dossier op Gids.tv.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Waar is de Spaanse La Liga dit seizoen op tv te zien? of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen