Film update: Namor in het MCU, een vierde Back to the Future en Nederlander in Black Widow

Film update: Namor in het MCU, een vierde Back to the Future en Nederlander in Black Widow
Wekelijks portie filmnieuws op Gids.tv

Nieuws :

In de wondere wereld van film gebeurt er elke week heel veel. Op Gids.tv praten we je elke zaterdag bij over het laatste filmnieuws en Hollywoodgeruchten!

Namor (Marvel's Aquaman) in nieuwe MCU-film?
Het werd al eerder gesuggereerd, maar nu lijkt het dan toch echt het geval: Marvel Studios is op zoek naar een heerser van een aloud koninkrijk. Die beschrijving lijkt toch wel heel erg op de antiheld Namor, koning van Atlantis. Een beetje oneerbiedig ook wel de 'Aquaman van Marvel' genoemd. In welke film hij voor het eerst zal verschijnen is onbekend. Toch lijkt de grootste kandidaat Black Panther 2 te zijn. Kijk hieronder naar de fan art van Instagram-kunstenaar Bosslogic.


Toch een vierde Back to the Future?
Fans van de Back to the Future-franchise willen graag een vierde film. Zo hebben zij nu een petitie gestart waarin daarop wordt aangedrongen. Acteur Christopher Lloyd (Doc Brown) wil graag nog een vierde maken, regisseur Robert Zemeckis ziet dat niet zo zitten.

Oliver Richter in Black Widow

De 'Dutch Giant' Oliver Richter heeft een rol gescoord in de nieuwste Marvel-film Black Widow. Hiermee is het de vierde Nederlander in een MCU-film (na Jeroen van Koningsbrugge en zijn twee celgenoten in *Spider-Man: Far From Home*). Bekijk bovenstaande video's om zijn ervaringen op de set te horen.

Kort nieuws

  • Candyman (Candyman, Candyman...) krijgt een remake-sequel, waarbij Jordan Peele de producentenrol op zich neemt
  • Rian Johnson's nieuwste Star Wars-film krijgt geen bekende personages uit eerdere films. Een fikse uitbreiding van het universum dus.
  • Over Star Wars gesproken: Ewan McGregor komt terug in een Star Wars project! Dat wordt waarschijnlijk een serie.
  • Filmrecensies: We hebben de recensie van Tarantino's Once Upon a Time... In Hollywood klaarstaan.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV