Nieuw MAX-programma Uit Mijn Keuken maandag van start

Nieuw MAX-programma Uit Mijn Keuken maandag van start
Vijf koppels koken in thuisrestaurant voor de winst

Kijktip :

Omroep MAX lanceert maandag weer een nieuw programma: Uit Mijn Keuken. Hierin nemen vijf koppels die een grote passie hebben voor koken, het tegen elkaar op.

Thuisrestaurant
Elke aflevering staat in het teken van een thuisrestaurant. Vijf duo’s gaan bij elkaar op bezoek en het team van het thuisrestaurant gaat uitgebreid voor de rest koken. Vervolgens beoordelen ze elkaar op het gebied van sfeer, gastvrijheid en de smaak van het eten.

Professionele tips
De duo’s houden allemaal van eten en geven elkaar dan ook tips om te verbeteren. Ook komt culinair recensent Petra Possel langs om advies te geven aan de hobbykoks. Aan het einde van de week volgt dan de onthulling en wordt bekend wel thuisrestaurant heeft gewonnen. In de eerste uitzending koken Hélène en Gerrit een mediterraan viergangendiner voor hun gasten.

Uit Mijn Keuken is vanaf maandag 19 augustus elke werkdag om 19.00 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering van Uit Mijn Keuken terugkijken bij Gids.tv.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Nieuw MAX-programma Uit Mijn Keuken maandag van start of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV