Hollands Hoop krijgt derde seizoen

Hollands Hoop krijgt derde seizoen
Dramaserie over wietteelt gaat verder

Nieuws

De Nederlandse dramaserie Hollands Hoop krijgt een derde seizoen. Dat hebben de omroepen BNNVARA en NTR bekend gemaakt. NPO 2 zendt momenteel iedere zaterdag een aflevering uit het tweede seizoen uit.

Het scenario wordt ook voor het derde seizoen door Franky Ribbens geschreven. Dana Nechushtan zal de regie opnieuw voor haar rekening nemen. Zelf hebben ze aangegeven 'nog lang niet uitverteld te zijn'. De twee zijn dan ook erg blij dat ze nog een seizoen mogen maken.

In Hollands Hoop vertrekt psychiater Fokke Augustinus (gespeeld door Marcel Hensema) met zijn gezin naar het hoge noorden. Daar komt hij in de cannabisteelt terecht. In het tweede seizoen is Fokke de leider van een wiet-coöperatie en fleurt het dorp dankzij hem op tot een welvarende mini-maatschappij. Kim van Kooten, Martijn Lakemeier, Peter Van Den Begin en Hadewych Minis spelen de overige hoofdrollen.

Het tweede seizoen van Hollands Hoop is iedere zaterdag om 20:25 uur te zien op NPO 2.

Tags: wiet, tv-serie, gezin, psychiater, dramaserie, dana nechushtan, franky ribbens, hadewych minis, kim van kooten, marcel hensema, martijn lakemeier, npo 2, hollands hoop, bnnvara, maatschappij

ACTUELE VIDEO'S Meer video's »


ACTUEEL TV-NIEUWS Meer tv-nieuws »