Vanavond op tv: start Uit mijn keuken & First Dates Ireland

Vanavond op tv: start Uit mijn keuken & First Dates Ireland
De tv-tips van Gids.tv voor maandag 19 augustus

Kijktip :

Vanaf vanavond brengt Omroep MAX twee weken het kookprogramma Uit mijn keuken op NPO1. Op NPO3 start een nieuw seizoen van First Dates Ireland en de laatste aflevering van Trouwen in het buitenland is te zien op SBS6. Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor maandag 19 augustus.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Nieuw: Uit mijn keuken

NPO 1
19:05 uur

Vanaf vanavond is twee weken lang elke werkdag om 19:00 uur het nieuwe programma Uit mijn keuken te zien op NPO 1.

Huiskamerrestaurant
Vijf koppels, met een grote passie voor koken, eten in vijf dagen bij elkaars huiskamerrestaurant. Ze beoordelen elkaar op sfeer, gastvrijheid en natuurlijk de smaak van het eten zelf.

Tips
De koppels delen de liefde voor goed eten en geven elkaar dan ook graag tips om het huiskamerrestaurant te verbeteren.Ook culinair recensent Petra Possel brengt een bezoekje aan de huiskamerrestaurants en geeft de hobbykoks handige tips.

Winnaar
Elke werkdag staat een ander huiskamerrestaurant centraal. Wie mag zich aan het einde van de week de beste noemen?


Terug: First Dates Ireland

NPO 3
19:25 uur

Vanaf vanavond is elke werkdag om 19:25 uur op NPO 3 het derde seizoen van de Ierse First Dates te zien. In dit datingprogramma worden singles aan elkaar voorgesteld in een restaurant.

Betoverende jurk
Het First Dates-restaurant opent weer zijn deuren. De eerste gast is Jackie, die direct indruk maakt met haar betoverende jurk. Beste vrienden Leigh en Niamh gaan op dubbeldate. Slaat de vonk over tussen Leigh en Samuel, die stiekem een oogje heeft op de Ierse premier Leo Varadkar?

Mooiste kleren
En hoe vergaat het Niamh bij haar date met toneelregisseuse Isabelle? Modeblogger Lawson heeft speciaal zijn mooiste kleren aangetrokken voor zijn date, maar is al die moeite voor niks geweest? En weet verkoper Ben indruk te maken op feestbeest Amy?


Slot: Trouwen in het Buitenland

SBS 6
20:30 uur

In de laatste aflevering van Trouwen in het Buitenland gaan Sonny en Jaydi, bekend van het SBS6-programma Wereldreis op Wielen, trouwen.

Instagram-waardig
De twee zijn erg actief op Instagram, en reizen met hun vrienden en familie dan ook af naar een Instagram-waardige locatie om te trouwen.

Sprookjeshuwelijk
In het programma Trouwen in het buitenland laten verliefde koppels zich volgen in de weg naar de mooiste dag van hun leven. Ze laten zien dat trouwen in het buitenland tegenwoordig niet meer alleen voor the rich and famous is en organiseren hun sprookjeshuwelijk helemaal zelf.

Onverwachte keuzes
Voordat zij elkaar het ja-woord kunnen geven, komen zij door taalbarrières en cultuurverschillen voor diverse onverwachte keuzes te staan. Hoe zorgen ze ervoor dat alles toch op rolletjes loopt tijdens hun grote dag?


Nieuw: The Insider - Reggie Yates

Canvas
23:10 uur

Deel 1 van de tweedelige documentaireserie waarin de Britse acteur en presentator Reggie Yates het leven ervaart zoals het is op enkele van 's wereld meest gevaarlijke en brutale plekken. Deel 2 is volgende week maandag om 23:15 uur te zien op de Vlaamse zender Canvas.

Gevangenis
Reggie Yates brengt een week lang door in de gevangenis van Bexar County. Hij eet, slaapt en werkt er samen met de gedetineerden.

Impact
In geen enkel ander land ter wereld zitten er zoveel mensen in de gevangenis als in Amerika, met de staat Texas als koploper. Hoe is het leven echt in de gevangenis? En welke impact heeft een Amerikaanse gevangenis op een mensenleven?Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Vanavond op tv: start Uit mijn keuken & First Dates Ireland of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV