Animatiefilm en Oscarwinnaar Spider-Man: Into the Spider-Verse vanaf nú op Netflix

Animatiefilm en Oscarwinnaar Spider-Man: Into the Spider-Verse vanaf nú op Netflix
Streamingdienst slingert vandaag een top-animatiefilm online!

Kijktip :

Deze dinsdag kan niet beter beginnen, want Netflix heeft vandaag onverwacht de animatiefilm Spider-Man: Into the Spider-Verse toegevoegd aan de filmbibliotheek. Een waanzinnige animatiefilm die bovendien een dikke Oscar won voor Beste Animatie.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze filmrecensies.

Kingpin vs Spider-Man
In het verhaal moet niet Peter Parker de wereld redden als Spider-Man, maar is het de eer aan de bijzondere tiener Miles Morales. Hij moet de plannen van de 'baas van de onderwereld' Kingpin verijdelen. Na een mislukte test van de Kingpins' superwapen zijn er verschillende Spider-Men in Miles’ wereld terecht gekomen. Het is aan Miles om de verschillende 'Spider-Mannen' terug naar hun eigen universum te helpen en om de Kingpin te stoppen.

Er komt meer
Zoals het vaak gaat met succesvolle films kondigde Sony snel na de première een sequel én een spin-off aan die draait om Spider-Woman, Spider-Gwen én Silk; de Aziatisch-Amerikaanse Spider-Man-achtige heldin. Wanneer deze superheldenavonturen precies verschijnen is nog niet bekendgemaakt. Lees hier onze filmrecensie van Spider-Man: Into the Spider-Verse op Gids.tv.

Spider-Man: Into the Spider-Verse (te vinden onder de Nederlandse titel: Spider-Man: Een Nieuw Universum) is vanaf 19 augustus 2019 te zien op Netflix.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Animatiefilm en Oscarwinnaar Spider-Man: Into the Spider-Verse vanaf nú op Netflix of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV