Oud-politicus Fred Teeven speelt in Nederlandse horrorfilm House of No Limits

Oud-politicus Fred Teeven speelt in Nederlandse horrorfilm House of No Limits
Fred Teeven schittert in horrorfilm

Film :

Na zijn glansrijke politieke carrière en zijn goedlopende baan als buschauffeur is het tijd voor een nieuw hoofdstuk in het leven van Fred Teeven. Hij is namelijk te zien in Nederlandse horrorfilm House of No Limits.

Fred Teeven vertelt in Jinek over zijn rol (woensdag 21 augustus).

Verhaal
Fred Teeven heeft een lastige rol te pakken. Hij moet namelijk zichzelf spelen. Naast Teeven spelen spelen Donny Roelvink, Gaby Blaaser, Fred van Leer en Lize Korpershoek in de horror. De film is gebasseerd op een zeer moderen fenomeen: influencers. Eén voor één worden deze Nederlandse influencers vermoord op een feestje.

Regie
De film is geregisseerd door David Cocheret, bekend van de televisieserie SpangaS. Daarnaast werkten Manju Reimer en Paul de Vrijer, bekend van De slet van 6VWO, ook mee aan House of No Limits. De film is echter wel op een hele bijzondere manier gemaakt. Het is namelijk in zijn geheel gefilmd met een smartphone.

De horror comedy is op Halloween (31 oktober) via YouTube te bekijken.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Oud-politicus Fred Teeven speelt in Nederlandse horrorfilm House of No Limits of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV