Net5 start weer met Masterchef Australië en My Kitchen Rules

Net5 start weer met Masterchef Australië en My Kitchen Rules
Culinaire tv-avonden beginnen maandag 26 augustus

Kijktip :

Net5 staat bekend om de culinaire tv-avonden, en vanaf 26 augustus is het weer zover. Dan starten nieuwe seizoenen van de populaire kookprogramma’s Masterchef Australië en My Kitchen Rules.

Masterchef Australië seizoen 11
MasterChef Australië is internationaal het best bekeken kookprogramma en ook in Nederland doet deze culinaire competitie het goed. De amateurchefs strijden in dit nieuwe elfde seizoen voor de titel met hun beste gerechten. Verder krijgen zij hulp en les van grote namen als Yotam Ottolenghi, Rick Stein en Clare Smyth. Ook dit jaar wordt het kookprogramma gepresenteerd door George Calombaris, Matt Preston en Gary Mehigan.

My Kitchen Rules seizoen 10
In het tiende seizoen van My Kitchen Rules toveren teams van twee met een passie voor koken hun huis om tot een restaurant. Ze koken dan een drie-gangen menu voor de overige kandidaten en de presentatoren, in een bepaald thema. Daarnaast krijgen de duo’s ook dit jaar weer behoorlijk wat culinaire uitdagingen voor hun kiezen.

Vanaf maandag 26 augustus is My Kitchen Rules om18.30 uur te zien en aansluitend om 19.30 uur Masterchef Australië, elke maandag tot en met donderdag bij Net5.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Net5 start weer met Masterchef Australië en My Kitchen Rules of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV