Tweede seizoen van dramaserie ANNE+ verschijnt begin 2020

Tweede seizoen van dramaserie ANNE+ verschijnt begin 2020
Opnames zijn van start gegaan

Nieuws :

De dramaserie ANNE+, waarin de jonge twintiger Anne (gespeeld door Hanna van Vliet) terugkijkt op de relaties die haar hebben gevormd tot wie ze is, was vorig jaar een internationaal succes. Broadcast Magazine meldt dat de opnames voor een tweede seizoen op dinsdag 20 augustus zijn begonnen.

Liefdesperikelen
Zoals gezegd staat de 24-jarige Anne centraal, die net klaar is met haar studie en zich vol op de arbeidsmarkt stort. Ze lijkt een heerlijk leven te leiden: al snel vindt ze een fijne baan, ze woont in het prachtige Amsterdam én ze vindt de liefde bij een leuk meisje. Dan spelen liefdesperikelen uit het verleden echter op en krijgt ze problemen met twee ex-vriendinnen.

Acht afleveringen
Volgens Broadcast Magazine zal het tweede seizoen van ANNE+ bestaan uit acht afleveringen van 25 minuten. Naast hoofdrolspeelster Hanna van Vliet bestaat de cast uit onder anderen Eline van Gils, Jouman Fattal, Jade Olieberg en Alex Hendrickx. De verwachtingen zullen hooggespannen zijn: de serie was vorig jaar een internationale hit en werd zelfs vertoond op het prestigieuze Tribeca Film Festival in New York.

Het tweede seizoen van de dramaserie ANNE+ is begin 2020 te zien op NPO 3. De precieze verschijningsdatum is nog niet bekend; zodra we hier meer over weten, lees je het op Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV