The Great British Bake Off bereikt climax: finale staat voor de deur

The Great British Bake Off bereikt climax: finale staat voor de deur
Wie is de beste thuisbakker van Groot-Brittannië?

Kijktip :

Op donderdag 22 augustus bereikt The Great British Bake Off zijn langverwachte climax. Dan staat namelijk de finale op het programma, waarin eindelijk bekend wordt wie zich een jaar lang de beste thuisbakker van Groot-Brittannië mag noemen.

Pittige opdrachten
In de finale zijn er nog drie bakkers over: Kim-Joy, Rahul en Ruby. Zij krijgen drie pittige opdrachten voorgeschoteld van juryleden Paul Hollywood en Prue Leith, waarvoor ze op de toppen van hun kunnen moeten presteren en al hun vaardigheden moeten aanwenden. Net als in elke aflevering krijgen ze een signatuuropdracht, een technische opdracht en een spektakelstuk-opdracht.

Donuts, uit de tent en eetlandschap
De signatuuropdracht draait om donuts, die de bakkers moeten bekleden met onberispelijke decoraties. Daarnaast staat er een bedrieglijk eenvoudige technische opdracht op de rol, maar er zit een addertje onder het gras: ze bakken niet in de tent. Tot slot zijn familie en vrienden getuige van het maakproces van het spektakelstuk, dat een complex, gelaagd en eetbaar landschap moet worden.

De finale van The Great British Bake Off is op donderdag 22 augustus om 20.35 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering van The Great British Bake Off terugkijken bij Gids.tv.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op The Great British Bake Off bereikt climax: finale staat voor de deur of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV