Mr. Frank Visser: hoe is het nu met? sluit af met bezoek aan Zeeuwse Eede

Mr. Frank Visser: hoe is het nu met? sluit af met bezoek aan Zeeuwse Eede
Hoog oplopende ruzie over sloot

Kijktip :

De laatste aflevering van Mr. Frank Visser: hoe is het nu met? wordt op donderdag 22 augustus uitgezonden op SBS 6. Viktor Brand gaat opnieuw op bezoek bij één van de meest spraakmakende zaken van de laatste jaren. Dit keer brengt dat hem naar Zeeland.

Knokpartij
Ook dit keer staat er een burenruzie centraal, waarbij de emoties hoog op zijn gelopen. De families Van Rie en Onderdonck zijn al jaren in conflict over een sloot tussen de twee percelen. De ruzie liep op een gegeven moment volledig uit de hand; er ontstond zelfs een knokpartij toen gezinshoofden Johan en Walter met elkaar op de vuist gingen.

En nu?
Uiteindelijk besloot mr. Frank Visser dat de scheidingssloot moest worden rechtgetrokken. Maar hoe is het de gezinnen daarna eigenlijk verlopen? Kunnen ze alweer met elkaar door een deur? Presentator Viktor Brand maakt de verre reis naar het Zeeuwse Eede (op de grens met België) om te zien hoe de vlag er tegenwoordig bij hangt.

De laatste aflevering van Mr. Frank Visser: hoe is het nu met? is op donderdag 22 augustus om 21.30 uur te zien op SBS 6. Je kunt elke aflevering van Mr. Frank Visser: hoe is het nu met? terugkijken bij Gids.tv.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Mr. Frank Visser: hoe is het nu met? sluit af met bezoek aan Zeeuwse Eede of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen