Patty Brard presenteert nieuw feelgood-programma Zo goed als nieuw

Patty Brard presenteert nieuw feelgood-programma Zo goed als nieuw
Restauratie van bijzondere voorwerpen

Nieuws :

Op woensdag 4 september begint het nieuwe programma Zo goed als nieuw op SBS 6. Hierin krijgen mensen de verrassing van hun leven als een dierbaar voorwerp volledig gerestaureerd bij ze terugkeert. Patty Brard presenteert de feelgood-show.

Emotionele verhalen
Veel Nederlanders hebben wel bijzondere voorwerpen in hun bezit: familie-erfstukken, spullen die al van generatie op generatie worden overgedragen of dingen die voor de eigenaar heel veel betekenen omdat het een dierbare hobby van ze is. Dat levert emotionele verhalen en herinneringen op, zeker als ze er achter komen dat het voorwerp achter hun rug om volledig is gerestaureerd door Neerlands beste ambachtslieden.

Verrassing
Familie en vrienden hebben de spullen namelijk als verrassing aangeleverd, waardoor de ontlading nóg groter is bij het weerzien. In het programma zien we onder meer hoe een meer dan honderd jaar oude familiewieg wordt hersteld, die eigenaresse Astrid vervolgens kan overdragen aan haar nietsvermoedende zus in Ierland. Ook autoliefhebber Leon krijgt de verrassing van zijn leven: dankzij zijn vrouw Petra is zijn klassieke Audi volledig opgeknapt.

Vakmanschap
De ambachtslieden laten hun vakmanschap zien en bewijzen eens te meer dat vakmanschap daadwerkelijk meesterschap is. Ze hebben oog voor de kleinste details en hopen zo de eigenaren weer dolblij te maken.

Het nieuwe programma Zo goed als nieuw is vanaf woensdag 4 september wekelijks om 21.30 uur te zien op SBS 6. Je kunt vanaf dan elke aflevering van Zo goed als nieuw terugkijken bij Gids.tv.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Patty Brard presenteert nieuw feelgood-programma Zo goed als nieuw of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen