Nieuw programma Grenzeloos talent begint op NPO 3

Nieuw programma Grenzeloos talent begint op NPO 3
Filemon Wesselink op pad met vluchtelingen

Kijktip :

Vanaf donderdag 22 augustus is het nieuwe programma Grenzeloos talent elke week te zien op NPO 3. Hierin gaat presentator Filemon Wesselink op pad met twaalf vluchtelingen die hun moederland moesten verlaten als gevolg van oorlog en geweld.

Succesvol
Voor de vluchtelingen die Wesselink bezoekt was het gedwongen vertrek extra zuur. Ze waren succesvol, getalenteerd en goed opgeleid en leken daardoor een gouden toekomst tegemoet te gaan. In Nederland beginnen ze weer helemaal op nul, en dat betekent dat ze hier keihard zullen moeten werken om hun droombaan te verwezenlijken.

Weinig waarde
Het blijkt dat de Nederlandse arbeidsmarkt weinig waarde hecht aan de diploma's en de ervaring die de twaalf vluchtelingen al in hun portefeuille hebben. Niettemin zit Grenzeloos talent vol met grappige situaties, die vaak het gevolg zijn van de taalbarrière. Er zijn echter ook genoeg emotionele momenten te zien, bijvoorbeeld door het gemis naar het thuis dat ze voor de oorlog hadden.

Het nieuwe programma Grenzeloos talent is vanaf donderdag 22 augustus wekelijks rond 21.35 uur te zien op NPO 3. Je kunt vanaf dan elke aflevering van Grenzeloos talent terugkijken bij Gids.tv.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Nieuw programma Grenzeloos talent begint op NPO 3 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen