Boer Zoekt Vrouw: 10 nieuwe single boeren stellen zich 1 september voor

Boer Zoekt Vrouw: 10 nieuwe single boeren stellen zich 1 september voor
Wat is er tot nu toe bekend over de deelnemers?

Kijktip :

Single mannen en vrouwen die wel een boer aan de haak willen slaan, moeten zondag 1 september naar NPO 1 kijken. Dan is er namelijk weer een nieuwe uitzending van Boer Zoekt Vrouw, waarin tien gloednieuwe boeren zich voorstellen.

400 aanmeldingen
1 september gaat de elfde reeks van Boer Zoekt Vrouw van start. In deze aflevering stelt Yvon Jaspers tien nieuwe vrijgezelle boeren voor, die op zoek zijn naar een geliefde. Ze zijn gekozen uit zo’n 400 aanmeldingen voor het programma. Vrijgezellen met interesse hebben na deze uitzending twee weken de tijd om te schrijven. Vervolgens wordt in het programma de zoektocht van de vijf boeren met de meeste brieven gevolgd.

Wat is er bekend over de boeren?
Wie het precies zijn, wordt in de uitzending pas bekend. Wat we wel weten is dat de boeren verschillen in leeftijd, de jongste deelnemer is 25 jaar, de oudste 61 jaar. Ze wonen door het hele land en hebben bijvoorbeeld melkvee, akkerbouw, een zorgboerderij of paardenbedrijf.

‘Totaal andere boeren’
“Je kan je verheugen op tien hele leuke, totaal andere boeren dan andere jaren”, laat Yvon Jaspers weten in een verklaring. “Voor de elfde keer hopen we de grootste wens van deze tien boeren te laten uitkomen: een partner voor het leven vinden. Hoe leuk is het om opnieuw mensen te begeleiden die zich zo kwetsbaar op durven stellen, waar misschien over een tijdje dat stille huis gevuld gaat worden met liefde? Dat verveelt nooit!”

Boer zoekt Vrouw met de boeren die zich voorstellen wordt zondag 1 september om 20.20 uur uitgezonden op NPO 1. Het nieuwe elfde seizoen is vervolgens begin 2020 te zien op tv. Je kunt elke aflevering Boer Zoekt Vrouw terugkijken op Gids.tv.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Boer Zoekt Vrouw: 10 nieuwe single boeren stellen zich 1 september voor of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV