Recensie: Angel Has Fallen met Gerard Butler, Morgan Freeman en Nick Nolte

Recensie: Angel Has Fallen met Gerard Butler, Morgan Freeman en Nick Nolte
Derde deel van actiefilmtrilogie met budget van 80 miljoen

Film :

Op donderdag 22 augustus is de actiefilm Angel Has Fallen in première gegaan in de Nederlandse bioscopen. Na een aanslag op het Witte Huis (Olympus Has Fallen, 2013), en de totale lockdown van Londen na een terreuraanval (London Has Fallen, 2016), moet Mike Banning (Gerard Butler) nu zelf zijn onschuld bewijzen. Lees hier de filmrecensie van Angel Has Fallen.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze filmrecensies.

Aanslag op de president
Secret Service-agent Mike Banning wordt een moordaanslagpoging op de president in de schoenen geschoven. Hij moet uit de handen blijven van zijn eigen dienst en de FBI als hij probeert achter de echte dreiging te komen. Maar dan komt er toch hulp uit de niet verwachte familie-hoek.

Gerard Butler in de actiefilm Angel Has Fallen

Beoordeling van Gids.tv
Na ongeveer 20 minuten begint de actie waar je dit soort films voor kijkt op een groot meer, wanneer er een grote aanslag op de president plaatsvindt: een zwerm drones probeert de boel plat te bombarderen. Met een budget van dik 80 miljoen ziet dit er prima uit, al moet wel gezegd worden dat de meeste explosies uit de computer zijn komen rollen. Je kijkt de Has Fallen-films niet voor de ingewikkelde plotwendingen, maar een beetje meer verhaal was toch welkom geweest. En waar iedereen veel verwacht van Gerard Butler, wordt de show toch echt gestolen door de 78-jarige Nick Nolte, die nog voor enige humor zorgt. De fans zullen genieten van dit voorspelbare slotstuk, maar het is wel de minste van de trilogie.


Cast
Naast Gerard Butler (300) en Morgan Freeman (Along Came a Spider) zijn ook Jada Pinkett Smith (Girls Trip), Piper Perabo (Coyote Ugly) en Danny Huston (The Professor) te zien in deze film. De regie is in handen van Ric Roman Waugh (Shot Caller).

Angel Has Fallen is vanaf 22 augustus 2019 te zien in de Nederlandse bioscopen. Genre: Actie. Tijdsduur: 121 minuten.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Recensie: Angel Has Fallen met Gerard Butler, Morgan Freeman en Nick Nolte of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV