Vanavond op tv: Feyenoord - Hapoel Beer Sheva, finale The Great British Bake Off en meer

Vanavond op tv: Feyenoord - Hapoel Beer Sheva, finale The Great British Bake Off en meer
De tv-tips van Gids.tv voor donderdag 22 augustus

Kijktip :

Vanavond komen maar liefst drie Nederlandse clubs in actie in de play-offs voor de Europa League. SBS 9 en Veronica zenden de wedstrijden van Feyenoord en PSV uit. Verder staat onder meer de finale van The Great British Bake Off op het programma. Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor donderdag 22 augustus.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Live: Feyenoord - Hapoel Beer Sheva (Europa League play-offs)

SBS 9
SBS 9
19:15 uur

Voorbeschouwing en vanaf 19:30 uur een live verslag van de wedstrijd Feyenoord - Hapoel Beer Sheva, in de play-offs voor de groepsfase van de Europa League. Nadat Feyenoord in de vorige kwalificatieronde Dinamo Tbilisi wist te verslaan, vormt Hapoel Beer Sheva de laatste horde. Vanavond kun je vanaf 20:00 uur ook terecht op Veronica voor een voorbeschouwing en live verslag van de wedstrijd PSV - Apollon Limassol.


Finale: The Great British Bake Off

NPO 1
NPO 1
20:35 uur

Eindelijk is het zover: na vanavond weten we wie zich een jaar lang de beste thuisbakker van Groot-Brittannië mag noemen. Vanaf 20:35 uur is de finale van The Great British Bake Off te zien op NPO 1. De drie overgebleven bakkers krijgen wederom een signatuuropdracht, een technische opdracht en een spektakelstuk-opdracht, waarvoor ze al hun vaardigheden uit de kast zullen moeten halen.


Slot: Mr. Frank Visser: hoe is het nu met?

SBS 6
SBS 6
21:30 uur

Ook op het programma vanavond: de laatste aflevering van Mr. Frank Visser: hoe is het nu met? Opnieuw gaat presentator Viktor Brand langs bij de hoofdrolspelers van een geruchtmakende zaak uit het verleden. Dit keer reist Brand naar het afgelegen Zeeuwse Eede (op de grens met België), waar de families Van Rie en Onderdonck een jarenlang conflict over een sloot hadden. Hoe is het nu met ze?


Nieuw: Grenzeloos talent

NPO 3
NPO 3
21:45 uur

Er begint echter ook een nieuw programma vanavond. In de eerste aflevering van Grenzeloos talent, gepresenteerd door Filemon Wesselink, maken we kennis met twaalf vluchtelingen. Zij moesten vanwege oorlog en geweld hun moederland verlaten, en streken neer in Nederland. In hun thuisland waren ze succesvol: ze hadden diploma's en een kans op een mooie toekomst. In Nederland moeten ze echter weer van voor af aan beginnen.


Docu Classic Albums: Don McLean - American Pie

Canvas
Canvas
23:40 uur

In 1971 brak de singer/songwriter Don McLean wereldwijd door met het album American Pie. Het gelijknamige nummer van ruim acht minuten is zijn bekendste hit, maar ook het prachtige 'Vincent' (een ode aan Vincent van Gogh) was een grote hit. In deze aflevering van de docureeks Classic Albums vertellen betrokkenen over de totstandkoming van het album, waaronder McLean zelf en muzikant Jake Bugg. Ook zien we unieke beelden van George Michael.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Vanavond op tv: Feyenoord - Hapoel Beer Sheva, finale The Great British Bake Off en meer of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen