Veronica volgt ambitieuze dj's in The Next Icons

Veronica volgt ambitieuze dj's in The Next Icons
Hoe verloopt de weg naar succes?

In de nieuwe realityserie The Next Icons, die vanaf vrijdag op Veronica te zien is, worden de vier ambitieuze dj’s The Boy Next Door, Justin Mylo, The Him en Dante Klein gevolgd. Zij willen in de voetsporen treden van de Nederlandse dj’s die wereldwijd naam hebben gemaakt. De weg naar het succes is er echter één met vallen en opstaan. Hoe houden de dj’s zich staande met hun eigen sound, levensstijl en persoonlijke ambitie? Dat is vanaf vrijdag om 22:30 uur te zien op Veronica.

Achter de naam The Boy Next Door zit de 24-jarige Lex. Hij scoorde deze zomer een hit met Jody Bernal. La Colegiala is zijn eerste succes en dat levert grote optredens op, maar het geeft hem ook een druk om te presteren. De 21-jarige Emilio is bekend onder zijn naam Justin Mylo. Als goede vriend van Martin Garrix reisde hij al de hele wereld over, maar nu is het tijd om zichzelf te laten zien.

The Him bestaat uit Steven en Jeroen. Ze besloten de stap te nemen om EDM-muziek te gaan produceren en dat bleek een groot succes. Veel artiesten willen met hen samenwerken. Tot slot wordt ook de 22-jarige Dante Klein gevolgd. Hij scoorde vorig jaar een van de grootste hits op Spotify en draait dit jaar in het voorprogramma van dj Hardwell op Ibiza en is regelmatig in Los Angeles.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV