Vandaag o.a. schaatsen, darts en eredivisievoetbal

Vandaag o.a. schaatsen, darts en eredivisievoetbal
Belangrijkste livesport van de dag

Sport :

GiDS.tv zet elke dag op een rij welke sport er op tv of via online streaming te zien is. Bekijk het overzicht van de belangrijkste sportverslagen van de dag.

  • Schaatsen: wereldbeker Stavanger

Het tweede wereldbekerweekend van het seizoen is tussen 13:45 en 18:00 uur live te zien in NOS Studio Sport op NPO 1 en via de livestream op NOS.nl.

  • Shorttrack: wereldbeker Seoul

Vanaf 06:00 uur live op NOS.nl. Samenvattingen zijn te zien in de reguliere uitzendingen van NOS Studio Sport op NPO 1.

  • Golf: DP World Tour Championship

De Nederlander Joost Luiten speelt in Dubai zijn laatste golftoernooi van het jaar. Ziggo Sport, Ziggo Sport Select en Ziggo Sport Golf doen live verslag tussen 08:00 en 13:30 uur.

  • Voetbal: Eredivisie

Vanaf 12:30 uur live op FOX Sports 1 ADO Den Haag - Heracles Almelo. Om 14:30 uur live op FOX Sports 1 PEC Zwolle - PSV, op FOX Sports 3 FC Groningen - Vitesse en op FOX Sports 5 FC Utrecht - Excelsior. Om 16:45 uur is Roda JC - AZ live op FOX Sports 1 te zien. De samenvattingen zijn vanaf 19:00 uur te zien in NOS Studio Sport Eredivisie op NPO 1.

  • Darts: Grand Slam Of Darts

Tussen 14:00 en 17:00 uu live verslag van de halve finales van de Grand Slam Of Darts via de livestream van RTL 7 Darts. De samenvattingen zijn vanaf 18:00 uur te zien op RTL 7. De finale is tussen 20:00 en 22:00 uur te zien op RTL 7 en via de livestream.

  • Hockey: Hoofdklasse

Vanaf 14:15 uur live op Ziggo Sport het duel Rotterdam - Bloemendaal bij de mannen.

  • Veldrijden: wereldbeker veldrijden

De vierde wereldbeker veldrijden is live te zien op Eurosport 1 en via de livesetream op NOS.nl. Om 13:00 uur starten de vrouwen, om 14:30 uur de mannen.

  • Tennis: ATP Finals

Om 19:00 uur live verslag van de finale van de ATP Finals op FOX Sports 4.

Let op: maandagochtend vroeg vanaf 05:55 uur live verslag van de derde wedstrijd van het Nederlands hockeyteam op Ziggo Sport en Ziggo Sport Select.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Vandaag o.a. schaatsen, darts en eredivisievoetbal of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV