SBS 6 zendt concert André Hazes in Ahoy uit

SBS 6 zendt concert André Hazes in Ahoy uit
Registratie van oktober 2018

Kijktip :

Op dit momet is André Hazes jr. volop in het nieuws, want zijn relatie met Monique Westenberg zou ten einde zijn. De mensen die meer geïnteresseerd zijn in zijn muziek kunnen op vrijdag 23 augustus hun hart ophalen: dan is Hazes' concert in Ahoy te zien op SBS 6.

Populariteit
De afgelopen jaren heeft de jongste telg van 's lands bekendste volkszanger aller tijden behoorlijk aan de weg getimmerd. Vooral de hits 'Leef!' (2015) en 'Wie kan mij vertellen...' (2017) hebben de populariteit van André Hazes jr. een flinke boost gegeven. Dat was te zien bij de kaartverkoop voor de concerten in Ahoy: de show was razendsnel uitverkocht.

Dankbaar
Die eerste show gaf Hazes op 27 oktober 2018, maar door de grote vraag plakte hij er nog een tweede en derde concert aan vast. Doordat Hazes ook in 2017 al optrad in Ahoy, heeft hij op 24-jarige leeftijd al vijf keer de Rotterdamse evenementenhal uitverkocht. "Het is ongeloofelijk, daar ben ik erg dankbaar voor," aldus de zanger.

De registratie André Hazes Live in Ahoy 2018 is op vrijdag 23 augustus om 20.30 uur te zien op SBS 6. Je kunt daarna André Hazes Live in Ahoy 2018 terugkijken bij Gids.tv.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op SBS 6 zendt concert André Hazes in Ahoy uit of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen