Postcode Loterij Miljoenenjacht vanaf zondag 8 september te zien op SBS 6

Postcode Loterij Miljoenenjacht vanaf zondag 8 september te zien op SBS 6
Kijkcijferhit verhuist mee met Linda de Mol

Nieuws :

Eén van de grootste kijkcijferhits van RTL 4 is, net als presentatrice Linda de Mol, verhuisd naar SBS 6. Op zondag 8 september begint het nieuwe seizoen van Postcode Loterij Miljoenenjacht, waarin een gelukkige deelnemer kans maakt op vijf miljoen euro.

Gouden koffers
Gelukkig voor de kijker is er weinig gesleuteld aan het format van het programma. Vijfhonderd kandidaten zullen in de studio hun best doen om een plek in de finale te bemachtigen. Eerst worden vijf kandidaten geselecteerd op basis van hun antwoorden op schattingsvragen, vervolgens moeten ze aan de desk vragen beantwoorden. Uiteindelijk blijven er twee mensen over, die over stalen zenuwen moeten beschikken om het spel met de gouden koffers te mogen spelen.

Winston
Niet alleen Linda de Mol is mee verhuisd met het programma, ook Winston Gerschtanowitz is weer van de partij. Hij zal elke zondagavond op pad gaan om iemand in het land heel blij te maken met een flinke smak geld. Dit alles klinkt bekend, maar Talpa laat weten dat er wel een paar kleine aanpassingen zijn gedaan, "die in de uitzendingen duidelijk worden." Toch zal het 35ste seizoen weer vertrouwd aan voelen.

Het nieuwe seizoen van Postcode Loterij Miljoenenjacht is vanaf zondag 8 september vijf weken om 20.00 uur te zien op SBS 6. Je kunt vanaf dan elke aflevering van Postcode Loterij Miljoenenjacht terugkijken bij Gids.tv.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Postcode Loterij Miljoenenjacht vanaf zondag 8 september te zien op SBS 6 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV