Verslag Lowlands 2019 te zien op NPO 3

Verslag Lowlands 2019 te zien op NPO 3
Hoogtepunten van festival in Biddinghuizen

Kijktip :

Van 16 tot 18 augustus werd de 27ste editie van het festival Lowlands gehouden in Biddinghuizen, Flevoland. NPO 3 doet in twee delen verslag, en het tweede deel is op zaterdag 24 augustus vanaf 22.35 uur te zien. Alle hoogtepunten komen voorbij.

Variatie
Het festival, dat voluit A Campingflight to Lowlands Paradise heet, wordt gekenmerkt door de grote variatie in optredens. Van muziek, film en (straat-)theater tot comedy, beeldende kunst en wetenschap: er komt van alles voorbij. Namens NPO 3 gingen Eva Koreman, Sagid Carter en Tim den Besten op pad om de sfeer in Biddinghuizen te proeven.

Line-up
Lowlands had ook dit jaar weer een indrukwekkende line-up van artiesten, die net als de kunstvormen ook flink wat variatie boden. Een aantal grote namen vormden de headliners van Lowlands 2019, waarvan Billie Eilish, Tame Impala, Twenty One Pilots, The National en New Order er bovenuit staken. Zij traden allemaal op op het terrein van Walibi Holland.

Het verslag van Lowlands 2019 is op zaterdag 24 augustus om 22.35 uur te zien op NPO 3. Je kunt daarna het verslag van Lowlands 2019 terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Verslag Lowlands 2019 te zien op NPO 3 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV