Thrillerserie Grenslanders begint zondag op NPO 3

Thrillerserie Grenslanders begint zondag op NPO 3
Bloedsporen op plezierjacht en verdwaald meisje

Kijktip :

Vanaf zondagavond 25 augustus is de langverwachte thrillerserie Grenslanders te zien op NPO 3. Vier weken lang kun je vanaf 20.15 genieten van een dubbele aflevering van de serie, een coproductie tussen AVROTROS en de Vlaamse omroep VRT.

Lugubere vondsten
De serie speelt zich af in een afgelegen grensgebied tussen Nederland en België. Aan de Nederlandse kant van de grens wordt een met kogels doorboord plezierjacht gevonden, dat onder de bloedsporen zit. Dat is echter niet de enige lugubere vondst: op het Vlaamse grondgebied treft men een verdwaald meisje aan, dat in haar eentje door de bossen loopt.

Samenwerking
De bijzondere gebeurtenissen vragen om een samenwerking tussen de Rotterdamse politie-inspecteur Tara Dessel (gespeeld door Jasmine Sendar) en de Antwerpse gerechtspsychiater Bart Dewulf (Koen De Bouw). Ze ontdekken al snel een verband tussen de twee zaken, maar ondertussen krijgen ze wel te maken met een op zijn zachtst gezegd aparte behandeling van de 'grenslanders'.

Van de serie Grenslanders zijn vanaf zondag 25 augustus wekelijks om 20.15 uur twee afleveringen te zien op NPO 3 en op NPO Start. Je kunt vanaf dan elke aflevering van Grenslanders terugkijken bij Gids.tv. Het hele seizoen komt op 25 augustus beschikbaar op NPO Start Plus.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV