Man bijt hond keert na vier jaar weer terug op tv

Man bijt hond keert na vier jaar weer terug op tv
Kijkje in het leven van de gewone Nederlander

Kijktip :

Na vier jaar keert het populaire programma Man bijt hond weer terug op televisie. Niet bij de publieke omroep, maar op SBS 6. Vanaf maandag 26 augustus kun je elke werkdag vanaf 19.30 uur genieten van het wel en wee van de gewone Nederlander.

Iconisch
In de periode 1999-2015 groeide Man bijt hond uit tot een iconisch programma van de Nederlandse televisie, hoewel het van oorsprong een Vlaams programma is. De titel is afgeleid van een beroemd grapje onder journalisten: een artikel met de titel "Hond bijt man" is niet interessant, maar "Man bijt hond" heeft juist wél nieuwswaarde.

Babbelbox
Een aantal vertrouwde rubrieken keert weer terug in het programma, zoals de Babbelbox, waarin Nederlanders hun mening geven over een bepaalde kwestie of de kans krijgen om iets op te biechten. Ook Hond aan tafel, waarin bij mensen wordt aangebeld om mee te eten, is opnieuw te zien. Het geheel wordt afgemaakt door de markante stem van Michael Abspoel.

De terugkeer van Man bijt hond is vanaf maandag 26 augustus dagelijks om 19.30 uur te zien op SBS 6. Je kunt vanaf dan elke aflevering van Man bijt hond terugkijken bij Gids.tv.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Man bijt hond keert na vier jaar weer terug op tv of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV