Tweede seizoen Chateau Meiland gaat van start

Tweede seizoen Chateau Meiland gaat van start
Kijkcijferhit is snel terug

Kijktip :

Chateau Meiland was dit voorjaar een enorme kijkcijferhit op SBS 6. Reden genoeg voor de zender om snel een tweede seizoen te draaien, dat op maandag 26 augustus al van start gaat. Hoe gaat het verder met Martien Meiland en zijn gezin in Frankrijk?

Kasteel
Het verhaal is inmiddels bekend: Martien heeft samen met zijn partner Erica, hun dochter Maxime en huisvriendin Caroline een oud Frans kasteel opgekocht, dat ze met bloed, zweet en tranen hebben omgetoverd tot een prachtig hotel. De naam Chateau Meiland heeft het echter niet meer, want die naam was al in gebruik. Daarom heet het nu Chateau Marillaux.

Echte werk
Het kasteel is inmiddels bijna helemaal af, maar nu kan het echte werk pas beginnen. De familie moet namelijk zien om te gaan met de grote toestroom van gasten, die verder is gestimuleerd door het succes van het eerste seizoen van Chateau Meiland. Door de drukte willen ze de buitenverblijven ook ombouwen tot kamers voor gasten.

Het tweede seizoen van Chateau Meiland is vanaf maandag 26 augustus wekelijks om 20.30 uur te zien op SBS 6. Je kunt elke aflevering van Chateau Meiland terugkijken bij Gids.tv.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Tweede seizoen Chateau Meiland gaat van start of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV