Nieuw seizoen Waar is de Mol? begint met Edwin Evers

Nieuw seizoen Waar is de Mol? begint met Edwin Evers
Op reis naar Liverpool

Kijktip :

Op maandag 26 augustus gaat het nieuwe seizoen van Waar is de Mol? van start op SBS 6. Johnny de Mol gaat met een aantal bekende Nederlanders op een bijzondere reis, naar plekken die veel voor ze betekenen. In de eerste aflevering: Edwin Evers.

Carrièreswitch
Edwin Evers leeft momenteel een compleet ander leven dan zo'n jaar geleden. Toen moest hij midden in de nacht op staan om op tijd te zijn voor de Ochtendshow op Radio 538, die om zes uur begon. Hij besloot om (tijdelijk) te stoppen met radio maken en ging zich focussen op zijn andere carrière: de theaters af met zijn eigen band. Hoe bevalt het nieuwe leven?

Emotionele gesprekken
Edwin gaat samen met Johnny de Mol en muziekvriend Ferry van Leeuwen naar Liverpool, de stad van de Beatles, zijn grote muzikale voorbeelden. Tijdens hun reis voert Johnny emotionele en diepgaande gesprekken met Edwin. In de andere aflevering van dit seizoen van Waar is de Mol? gaat Johnny ook op reis met Jandino Asporaat, Dotan, André Hazes jr., Patrick Kluivert en Britt Dekker

Het nieuwe seizoen van Waar is de Mol? is vanaf maandag 26 augustus wekelijks om 21.30 uur te zien op SBS 6. Je kunt elke aflevering van Waar is de Mol? terugkijken bij Gids.tv.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Nieuw seizoen Waar is de Mol? begint met Edwin Evers of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV