Vanavond op tv: start Grenslanders, Zomergasten met Wanda de Kanter en meer

Vanavond op tv: start Grenslanders, Zomergasten met Wanda de Kanter en meer
De tv-tips van Gids.tv voor zondag 25 augustus

Kijktip :

Vanavond start een nieuw seizoen van 3 Op Reis, dat echt anders is dan voorgaande afleveringen. Ook is vandaag de vijfde aflevering van Zomergasten te zien, hierin is Wanda de Kanter te gast. En deze zondag gaat de Nederlands-Belgische thrillerserie Grenslanders van start. Of zing je liever mee tijdens de Musical Sing-a-Long op de Uitmarkt? Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor zondag 25 augustus.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Terug: 3 op Reis

NPO 3
19:45 uur

De nieuwe reeks van het reisprogramma 3 op Reis belooft dit jaar anders dan anders te worden, de presentatoren gaan namelijk voor het eerst ook op reis in Nederland. Chris Zegers, Geraldine Kemper, Nienke de la Rive Box, Maurice Lede en Evi Hannsen reizen voor een nieuw item naar mooie plekken die op minder dan vijf uur reizen vanaf het midden van Nederland te vinden zijn, zonder te vliegen. Zo reist Geraldine per trein dwars door Europa en gaat Maurice naar oerprovincie Drenthe.


Zomergasten: Wanda de Kanter

NPO 2
20:15 uur

In de vijfde aflevering van Zomergasten is longarts Wanda de Kanter te gast. Ze praat met Janine Abbring over haar werk als longarts en haar strijd tegen de tabaksindustrie en voor een rookvrije jeugd. Eerder deed De Kanter, samen met Pauline Dekker, advocaat Bénédicte Ficq en twee in 2019 overleden patiënten aangifte tegen vier grote tabaksproducenten van Nederland. De Kanter werd dit jaar uit de Alliantie Nederland Rookvrij gezet omdat ze ‘te activistisch en confronterend’ zou zijn.


Nieuw: Grenslanders

NPO 3
20:20 uur

Grenslanders is een gloednieuwe Nederlands-Belgische thrillerserie die vanavond van start gaat. Hierin wordt Bert van de dood gered door Tara. Hij krijgt steeds een betere band met zijn Afrikaanse patiënte Afi, zij blijkt het slachtoffer te zijn van een bende mensenhandelaars. Tara richt zich op de Lorrendraaiers, een historische bende smokkelaars en piraten, maar niemand neemt haar spoor serieus. Verder worden Bert en Tara ook achterna gezeten door persoonlijke problemen.


Nieuw: Contact

Discovery Channel
21:00 uur

In het nieuwe programma Contact proberen zes onderzoekers antwoord te vinden op de vraag of buitenaardse wezens al eens contact met ons hebben gemaakt. Veel mensen zijn hiervan overtuigd, maar er is nog geen hard bewijs gevonden. De onderzoekers gebruiken geavanceerde CIA-software, militaire opsporingstechnieken en verrassende onderzoeksjournalistiek om aanwijzingen te checken of ze op waarheid berusten.


Live: Musical Sing-a-Long 2019

NPO 1
21:15 uur

Zoals elk jaar wordt de Uitmarkt afgesloten met de Musical Sing-a-Long, dit is live te zien op NPO 1. Romy Monteiro en Frits Sissing presenteren dit grootse meezingspektakel vanaf het Museumplein in Amsterdam. Ook dit jaar komen er weer prachtige nummers langs die worden gezongen door allerlei Nederlandse musicalsterren, met naast bekende meezingers ook voorproefjes op het nieuwe musicalseizoen.Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Vanavond op tv: start Grenslanders, Zomergasten met Wanda de Kanter en meer of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV