Actieserie S.W.A.T. keert op 5 september terug op Veronica

Actieserie S.W.A.T. keert op 5 september terug op Veronica
Langverwacht vervolg van spannende serie

Nieuws :

Na lang wachten gaat de spannende actieserie S.W.A.T. verder op Veronica. Vanaf donderdag 5 september kun je weer genieten van de gevaarlijke situaties waarin het keiharde eliteteam van het Los Angeles Police Department (LAPD) verzeild raakt.

Aardbeving
In de eerste aflevering van het tweede seizoen is het S.W.A.T.-team onderweg naar een gebouw in Los Angeles, waar naar alle waarschijnlijkheid mensensmokkelaars zitten die illegale kinderen vast houden. Plotseling wordt de miljoenenstad getroffen door een aardbeving, waardoor het pand voor een deel instort en niemand kan ontsnappen. Of toch wel?

Reboot
S.W.A.T. is een zogeheten 'reboot' van een klassieke serie. Het origineel stamt namelijk uit het jaar 1975, gevolgd door een film uit 2003 met onder anderen Samuel L. Jackson, Colin Farrell en Michelle Rodriguez. In deze nieuwe serie wordt de hoofdrol vertolkt door Shemar Moore, die je wellicht ook kent van Criminal Minds.

Het nieuwe seizoen van de actieserie S.W.A.T. is vanaf donderdag 5 september wekelijks met een dubbele aflevering vanaf 20.30 uur te zien op Veronica.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Actieserie S.W.A.T. keert op 5 september terug op Veronica of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen