Prachtige docu March of the Penguins 2 wordt uitgezonden op NPO 1

Prachtige docu March of the Penguins 2 wordt uitgezonden op NPO 1
Tweede deel van docu over pinguïns

Kijktip :

De natuurdocumentaire March of the Penguins, uitgebracht in 2005, was een groot internationaal succes. Daarom besloot filmmaker Luc Jacquet om in 2017 een vervolg te maken, March of the Penguins 2: The Next Step. Dat tweede deel is op dinsdag 27 augustus te zien op NPO 1.

Jonge pinguïn
In het tweede deel staat een jonge pinguïn centraal. Hij begint aan een barre reis naar extreem koude plekken waar geen mens komt, maar de exacte bestemming is nog onbekend. De pinguïn krijgt te maken met allerlei gevoelens: angst en twijfels, maar ook zijn sterke instinct, dat hem in staat stelt te overleven tijdens de extreme uitdagingen die hij op zijn reis tegenkomt.

Thomas Acda
Het Nederlandse commentaar bij de documentaire is verzorgd door Thomas Acda, die echter - in alle eerlijkheid - het originele commentaar van acteur Morgan Freeman niet kan evenaren. Niettemin is het opnieuw genieten van deze documentaire, dat net als het eerste deel (winnaar van de Oscar voor Beste Documentaire) behoorlijk succesvol was.

De documentaire March of the Penguins 2 is op dinsdag 27 augustus om 21.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt daarna de documentaire March of the Penguins 2 terugkijken bij Gids.tv.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Prachtige docu March of the Penguins 2 wordt uitgezonden op NPO 1 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV