Vanavond op tv: Opsporing Verzocht en We zien ons

Vanavond op tv: Opsporing Verzocht en We zien ons
De tv-tips van Gids.tv voor dinsdag 27 augustus

Kijktip :

Opsporing Verzocht is vanaf vanavond weer te zien op NPO1. Op NPO2 begint de nieuwe docuserie We zien ons over een wijk in Geleen en Kees van der Spek duikt op RTL5 in de wereld van de nep-aandelenhandel. Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor dinsdag 27 augustus.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Terug: Opsporing verzocht

NPO 1
NPO 1
20:30 uur

Vanaf vanavond is Opsporing Verzocht weer terug op televisie. Het opsporingsmagazine in samenwerking met politie en justitie is elke dinsdag om 20:30 uur te zien op NPO 1.

Actuele misdaden
In samenwerking met de politie en het Openbaar Ministerie vraagt de AVROTROS aandacht voor actuele misdaden. Tips van kijkers leiden regelmatig tot de aanhouding van een verdachte.


Docu: Florida - America's Animal Paradise

Canvas
Canvas
21:15 uur

Natuurdocumentaire over de fauna in de Amerikaanste staat Florida.

Biodivers
Florida is de plek met de grootste subtropische wildernis van heel de VS. Het is een van de meest biodiverse streken van Noord-Amerika, waar alligators, lamantijnen en een unieke, kleine reeënsoort rustig hun ding kunnen doen.

Sprookjesachtig
Apalachicola Forest, de Everglades en de Florida Keys vormen samen een sprookjesachtige habitat voor de mensen en dieren die deze streek hun thuis mogen noemen.

Extremer
Maar de urbanisering neemt gestaag toe en het weer wordt er steeds extremer. Dit gebied staat, net als z'n inwoners, onder grote druk. Desondanks is dit een bloeiende plek op aarde.Nieuw: We zien ons

NPO 2
NPO 2
21:15 uur

Vanavond start de documentaire serie We zien ons, waarin de inwoners van Lindenheuvel, een wijk in Geleen, een jaar lang gevolgd worden. De afleveringen zijn de komende dinsdagen om 21:15 uur te zien op NPO 2.

Biecht
In deze week dreigen behalve de mijn nu ook de kerk en het traditionele verenigingsleven te verdwijnen. Het sociale middelpunt is kastelein Daisy, die in haar café de rol van de biecht overneemt van de kerk.

Gokhal
In de eerste aflevering is onder andere het verhaal van Alyza te zien. Zij werkt 's avonds in een gokhal. Daarom is het voor haar lastig een goed sociaal leven te onderhouden. Ze ervaart vaak rusteloosheid en eenzaamheid.


Kees van der Spek ontmaskert: nep-aandelenhandel

RTL 5
RTL 5
21:30 uur

De laatste aflevering van het verborgencameraprogramma waarin Kees van der Spek oplichters probeert te ontmaskeren, gaat over nep-aandelenhandel.

Op jacht
Samen met een Noord-Hollandse gedupeerde die 230.000 euro verloor in nep-aandelenhandel, gaat Kees op jacht naar de daders.

Wereldwijd netwerk
Via het oude Oostblok volgen ze het spoor tot Malta, waar ze op een wereldwijd Israëlisch netwerk van professionele oplichters stuiten. Een keiharde confrontatie volgt.


Natuurdocu: March of the Penguins 2

NPO 1
NPO 1
21:30 uur

Natuurdocumentaire over het leven van keizerpinguïns.

Keizerspinguïns komen op plekken die zo koud en extreem zijn, dat andere levende wezens het er niet zouden overleven. We volgen een jonge pinguïn die voor het eerst zo'n reis gaat maken. Een reis met een nog onbekende bestemming. We maken kennis met zijn angsten, twijfels en de uitdagingen waar het dier tijdens de reis mee te maken krijgt, en met zijn sterke instinct, dat hem in staat stelt te overleven.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Vanavond op tv: Opsporing Verzocht en We zien ons of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV