Seizoen 3 van Catastrophe gaat van start op BBC First

Seizoen 3 van Catastrophe gaat van start op BBC First
Het stel Rob en Sharon keert weer terug

Kijktip :

De Britse sitcom Catastrophe is al een aantal jaar een succes in eigen land, en de laatste tijd is de serie - dankzij BBC First - ook Nederland aan het veroveren. Het derde seizoen gaat op woensdag 28 augustus van start.

Vlammende relatie
De centrale verhaallijn draait om de vlammende relatie tussen de Ierse vrouw Sharon (gespeeld door Sharon Horgan) en haar Amerikaanse vriend Rob (Rob Delaney). Als ze verliefd op elkaar worden, lijkt alles wat mis kan gaan ook echt mis te gaan: klungelige romantiek, een veel te snelle zwangerschap en een aantal vreselijke gebeurtenissen zorgen voor chaos.

Overspel?
Aan het begin van het derde seizoen zijn Sharon en Rob - nadat Rob korte tijd ergens anders heeft gewoond - weer bij elkaar, maar hun conflict over het mogelijke overspel van Sharon blijft tussen ze in staan. Sharon kan zich er niets van herinneren, maar ze schijnt met een student te hebben gezoend en zijn penis te hebben aangeraakt...

Het derde seizoen van Catastrophe is vanaf woensdag 28 augustus wekelijks met een dubbele aflevering vanaf 22.00 uur te zien op BBC First. Lees hier waar je BBC First kunt vinden bij jouw tv-aanbieder.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Seizoen 3 van Catastrophe gaat van start op BBC First of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen