NPO gaat Nieuwsuur en talkshows eerder uitzenden

NPO gaat Nieuwsuur en talkshows eerder uitzenden
Jinek en Pauw verhuizen per 1 januari naar 22.30 uur

Nieuws :

NPO heeft vandaag een presentatie gegeven over het nieuwe seizoen. Hierbij hebben zij onder meer bekendgemaakt dat zowel Nieuwsuur als de talkshows voortaan eerder op de avond worden uitgezonden.

Talkshows vervroegd na geruchten
Nieuwsuur wordt vanaf 1 januari een half uur eerder uitgezonden, dit nieuwsprogramma verhuist op NPO 2 naar 21.30 uur. Ook Jinek en Pauw worden voortaan op een vroeger tijdstip uitgezonden op NPO 1, ook deze talkshows verschijnen een half uur eerder op de buis, om 22.30 uur. Eerder gingen al geruchten dat met name Eva Jinek vanwege haar gezin liever eerder op de avond haar talkshow wil presenteren. Hierdoor worden programma’s als De Rijdende Rechter voortaan op een ander tijdstip uitgezonden.

Terugkeer oude bekende programma's
Zoals bekend keren succesvolle programma’s zoals Boer Zoekt Vrouw, Sterren Op Het Doek en De Wereld Draait Door gewoon terug op tv. Maar bij NPO komen er ook nieuwe series aan, zoals Harkum, Het A-Woord, Keizersvrouwen en Stanley H. Voor kinderen keert het bekende oude programma Tiktak terug op tv.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op NPO gaat Nieuwsuur en talkshows eerder uitzenden of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV