Deze nieuwe dramaseries zie je binnenkort bij NPO

Deze nieuwe dramaseries zie je binnenkort bij NPO
Omroep komt met o.a. Hoogvliegers, Harkum en Dit Zijn Wij

Nieuws :

De NPO heeft heel wat nieuwe series klaarstaan voor het komende tv-seizoen. Zo gaan binnekort bij de publieke omroep onder meer dramaseries zoals Hoogvliegers en Dit Zijn Wij in première. Hier vind je een overzicht met de nieuwe series van de NPO:

Dit Zijn Wij
Dit Zijn Wij is gebaseerd op de Amerikaanse serie This Is Us, onder meer Fockeline Ouwerkerk, en Esmée van Kampen spelen hierin een hoofdrol. Het verhaal draait om jonge ouders die proberen een zo gelukkig mogelijk leven te leiden voor zichzelf en hun kinderen. In Amerika is deze serie een grote hit gebleken.
Dit Zijn Wij wordt vanaf 14 november uitgezonden bij NPO 1.

Harkum
De naam zegt het al, deze gloednieuwe serie draait om het dorpje Harkum. De burgemeester ontdekt dat er is gesjoemeld met gemeentegeld en dat ermee is gespeculeerd op de beurs. Het lijkt te mooi om waar te zijn als ze 700 miljoen euro winst behalen, maar zorgt dit echt alleen maar voor geluk?
Harkum wordt vanaf dinsdag 20 oktober om 21.45 uur uitgezonden bij NPO 3.

Hoogvliegers
Ook Hoogvliegers is een nieuwe serie uit de koker van NPO. Deze serie gaat over jonge gevechtsvliegers Rutger (Josha Stradowski), Guus (Soy Kroon) en Leyla (Sinem Kavus). Ze zijn nog in opleiding, maken persoonlijk van alles mee, maar spelen ook een belangrijke rol op wereldniveau door hun werk. Oftwel, een Nederlandse versie van Top Gun...
Hoogvliegers is vanaf 11 januari 2020 te zien bij NPO 1.

Stanley H.
Jeroen Spitzenberger kruipt in de huid van crimineel Stanley H., de serie is geïnspireerd op het leven van Stanley Hillis. Zijn carrière als crimineel, drugsdealer en overvaller wordt in beeld gebracht, evenals zijn dood, een nog altijd mysterieuze liquidatie.
Stanley H. is vanaf 13 oktober te zien op NPO 3.

Keizersvrouwen
In Keizersvrouwen gaat het om familie, criminaliteit en geheimen. Xandra Keizer wordt gespeeld door Karina Smulders, zij raakt verstrikt in een wereld waar ze niet in wil zitten als ze de kans krijgt om veel geld te verdienen met een escortbureau. Ook onder meer Matteo van der Grijn, Imanuelle Grives, Roeland Fernhout, Thijs Römer en Dragan Bakema spelen een rol in Keizersvrouwen.
Keizersvrouwen is vanaf 10 november om 20.25 uur te zien bij NPO 3.

Het A-Woord
Het A-Woord is een nieuwe serie met onder anderen Lies Visschedijk en Guy Clemens. Deze dramaserie laat het leven van een gezin zien waarvan het jongste kind autisme heeft.
Het A-Woord is vanaf 23 oktober te zien op NPO 1.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Deze nieuwe dramaseries zie je binnenkort bij NPO of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV