Vanavond op tv: Ajax - APOEL Nicosia, laatste aflevering De opvolgers en meer

Vanavond op tv: Ajax - APOEL Nicosia, laatste aflevering De opvolgers en meer
De tv-tips van Gids.tv voor woensdag 28 augustus

Kijktip :

Ajax zal zich vanavond koste wat kost willen plaatsen voor de groepsfase van de Champions League. Daarvoor zullen de Amsterdammers wel beter moeten presteren dan in de heenwedstrijd tegen APOEL Nicosia. Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor woensdag 28 augustus.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Live: Ajax - APOEL Nicosia (Champions League play-offs)

Veronica
Veronica
20:30 uur

Een week geleden speelde Ajax op Cyprus misschien wel zijn slechtste Europese wedstrijd onder Erik ten Hag. Tegen APOEL Nicosia kwamen de Amsterdammers niet verder dan 0-0, en Noussair Mazraoui kreeg bovendien een rode kaart. Vanavond staat de return tegen APOEL op het programma, in de eigen Johan Cruijff Arena. Ajax moet het naast Mazraoui ook doen zonder de geblesseerde Donny van de Beek. De voorbeschouwing begint om 20:30 uur, de wedstrijd gaat om 21:00 uur van start en is ook live te zien op Gids.tv.


Terug: The Little Couple

TLC
TLC
21:30 uur

Op TLC begint vanavond het nieuwe seizoen van The Little Couple, waarin het leukste en kleinste gezin van de Verenigde Staten centraal staat. Bill en Jen hebben allebei dwerggroei, maar dat weerhoudt ze er niet van om volop van het leven te genieten. Dit seizoen wacht er echter een spannend moment: Jen moet een heupoperatie ondergaan. Ondanks de vele eerdere operaties leeft het gezin in spanning toe naar de ingreep.


Slot: De opvolgers

NPO 1
NPO 1
22:15 uur

In de laatste aflevering van De opvolgers gaat presentator Sander Schimmelpenninck op bezoek bij de familie Van de Lageweg uit Friesland. Zij hebben door de jaren heen een enorm fortuin opgebouwd in de springpaardenbranche. Inmiddels zijn hun paarden naar vele landen geëxporteerd, voor vaak duizelingwekkende bedragen. Ook het zaad van hun hengsten wordt voor goed geld verkocht aan fokkers.


Docu: Crème de la Crooswijk

NPO 3
NPO 3
22:55 uur

Op de late avond is de documentaire Crème de la Crooswijk te zien op NPO 3. Hierin gaat PowNed-verslaggeefster Charlotte Pieters op bezoek in de Rotterdamse volksbuurt Crooswijk. Het is een stadsdeel met dampende kroegen en vriendschappelijke buren, maar de originele bewoners moeten op last van de gemeente vertrekken. Die wil de sociale huurwoningen tegen de vlakte gooien en er nieuwe huizen neerzetten. Het zorgt voor woede en angst bij de Crooswijkers.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Vanavond op tv: Ajax - APOEL Nicosia, laatste aflevering De opvolgers en meer of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV