Formule 1 GP van België 2019 live op tv: tijden

Formule 1 GP van België 2019 live op tv: tijden
Compleet tijdschema GP op Spa

Sport :

Op zondag 1 september staat de Formule 1 Grand Prix van België op het programma. Het is de eerste race na de zomerstop. De vrije trainingen, kwalificatie en race worden in het weekend vanaf vrijdag 30 augustus live uitgezonden op Ziggo Sport en Ziggo Sport Select. De kwalificatie en de race zijn ook te zien op Canvas en RTL Duitsland. Gids.tv zet het tijdschema hieronder op een rij.

Nieuwe teamgenoot
Max Verstappen ging de zomerstop in met een goed gevoel. In de laatste vier races voor de pauze won hij er twee en werd hij één keer tweede, na op pole position te zijn gestart. Verstappen krijgt de rest van het seizoen Alexander Albon als teamgenoot. Hij werd van positie gewisseld met Pierre Gasly, die niet goed genoeg presteerde.

Spa
Het circuit van Spa-Francorchamps is Verstappens favoriete circuit. Een jaar geleden werd hij er derde. Sebastian Vettel won toen zijn vijfde grand prix van het jaar. Dit jaar heeft de Duister nog geen enkele race gewonnen.

Programma Formule 1 GP van België 2019 live op tv (alles op Ziggo Sport en Ziggo Sport Select):

 • Vrijdag 30 augustus
  • 11.00 uur: vrije training 1
  • 15.00 uur: vrije training 2

 • Zaterdag 31 augustus
  • 12.00 uur: vrije training 3
  • 14.15 uur: voorbeschouwing kwalificatie
  • 15.00 uur: kwalificatie (ook op Canvas en RTL Duitsland)

 • Zondag 1 september
  • 14.00 uur: voorbeschouwing race (ook op RTL Duitsland)
  • 15.10 uur: race (ook op Canvas en RTL Duitsland)

Formule 1 live op tv
De GP van België is live te zien op de Belgische tv-zender Canvas, bij Ziggo op kanaal 52 en KPN op kanaal 30. Abonnees van Ziggo-televisie kunnen op kanaal 14 gratis kijken naar de GP van België op Ziggo Sport. Daarnaast kunnen abonnees van het sportpakket Ziggo Sport Totaal alle Formule 1-uitzendingen live op Ziggo Sport Select zien.

Geen abonnee?
Je kunt de Formule 1-race in België ook online los bestellen voor €3,99. Lees hier hoe je bij KPN de race op tv los kunt bestellen. De andere optie is om te kijken op de Duitse tv. Kijk hier op welk kanaal je RTL Duitsland vindt.

Bekijk hier op welk kanaal Ziggo Sport Select bij jouw tv-aanbieder te vinden is.

De Formule 1 GP van België 2019 is zondag 1 september om 15.10 uur te zien op Ziggo Sport, Ziggo Sport Select, Canvas en RTL Duitsland. De samenvatting van de Formule 1-race is na afloop te zien op Gids.tv. Lees en bekijk hier alles van de Formule 1.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Formule 1 GP van België 2019 live op tv: tijden of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier